Fortnite til for Børn og Voksne

Hvordan spiller jeg Fortnite

Fortnite er et populært online skydespil, der kan spilles på flere platforme, herunder pc, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch og mobil. For at spille Fortnite skal du først downloade spillet fra din platforms app-butik (såsom Microsoft Store til Xbox eller Google Play til Android-telefoner). Når spillet er downloadet og installeret, kan du starte det og logge ind eller oprette en ny konto. Derefter kan du vælge en spiltilstand, enten solo, duo eller squad, og begynde at spille. Spillet er gratis at spille, men du kan købe visse genstande i spillet med rigtige penge.

 

Hvordan kontrollerer jeg i Fortnite

Kontrolelementerne i Fortnite varierer lidt afhængigt af den platform, du spiller på.

På pc kan du bruge musen til at se dig omkring i spillet og bruge WASD-tasterne til at flytte. Du kan bruge venstre museknap til at skyde, højre museknap til at sigte og så videre

På Xbox og PlayStation kan du bruge det venstre joystick til at flytte, det højre joystick til at se dig omkring, A-knappen (Xbox) eller X-knappen (PlayStation) til at hoppe og aftrækkeren til at skyde.

På Nintendo Switch kan du bruge det venstre joystick til at flytte, det højre joystick til at se dig omkring, B-knappen til at hoppe og A-knappen til at skyde.

På mobilen kan du bruge venstre joystick til at flytte og højre joystick til at se dig omkring, og trykke på skærmen for at skyde og hoppe.

Du ønsker måske at justere kontrollerne til dine præferencer i indstillingerne for en mere behagelig oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *